Cena 48,999 dla forumowiczów cos urwiemy

http://otomoto.pl/oferta/bmw-m3-smg-ind ... yafA1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ok to idź informuj i ogłaszaj gdzie indziej ;-)Juniorek pisze:wlasnie najbardziej oburzeni sa Ci ktorzy w zaden sposob nie sa zainteresowani samochodem ale powiedza co im sie nie podoba od cenny po kola a konczac na zestawieniu kolorow wnetrza. lub napisza ze na zamiane maja ciagnik rolniczy i poł hektara przy obwodnicy. to co ja pisze w swoim ogloszeniu to moja sprawa i jak poinformuje kupujacego o stanie pojazdu.
Ja bylem w stanie wyslac po to auto lawete z pieniedzmi, a nie sprawdzam wozow po vinie, woec dobrze, ze moja czujnosc byla wzmozona, bo kolor typowo angielski. Uwazam, ze powinno sie to pisac w ogloszeniu, bo skoro nie mamy nic do ukrycia to po co to ukrywac?Pawel_M3GT pisze:Chlopy przesadzacie troszeczke chyba, widzieliscie kiedykolwiek kogos, kto kupil Mke bez sprawdzenia jej wczesniej po vinie?? ja nie.
chyba nie da sie oszukac w tej kwestii.
Po kolorze juz mozna sadzic ze to anglik.
ale fakt w ogloszeniu moglo by to byc napisane.
ogolnie to sie zgadzam , opis powinien być obszerniejszy i powinno być wspomniane ze to przekladka.Bombel pisze:Ja bylem w stanie wyslac po to auto lawete z pieniedzmi, a nie sprawdzam wozow po vinie, woec dobrze, ze moja czujnosc byla wzmozona, bo kolor typowo angielski. Uwazam, ze powinno sie to pisac w ogloszeniu, bo skoro nie mamy nic do ukrycia to po co to ukrywac?Pawel_M3GT pisze:Chlopy przesadzacie troszeczke chyba, widzieliscie kiedykolwiek kogos, kto kupil Mke bez sprawdzenia jej wczesniej po vinie?? ja nie.
chyba nie da sie oszukac w tej kwestii.
Po kolorze juz mozna sadzic ze to anglik.
ale fakt w ogloszeniu moglo by to byc napisane.